Wat Doen Wij

Over Bloeming voor Yau
Bloeming voor Yau (voorheen Bloeming Obdam) is gevestigd aan de dorpsstraat 115 in Obdam. Ik ben zelf op mijn 14de begonnen in de bloemen bij Bas Bentzon in Heerhugowaard en ik ben Bas nog steeds zeer dankbaar voor alles wat hij mij geleerd heeft. Daarna heb ik een uitstapje gemaakt in de mode, wat ik ook altijd heel leuk vond, maar uiteindelijk kreeg ik in maart 2020 de kans om Bloeming Obdam over te nemen en die kans kon ik niet laten lopen, want het opzetten van een eigen zaak en het maken van de mooiste bloemstukken is altijd een droom voor mij gebleven. De bewoners van Obdam hebben mij zeer hartelijk ontvangen en daar ben ik ontzettend blij mee, vriendelijke en gezellige mensen en dat is precies waar ik zelf ook voor sta. In mijn winkel probeer ik ook een gezellige sfeer te creëren, waar iedereen welkom is en waar iedereen zich ook thuis voelt.

Contactgegevens

T. 0226 - 45 02 37
E. info@bloeming-obdam.nl

Openingstijden

Dinsdag tm zaterdag is de winkel geopend vanaf 09.00 uur. Buiten onze openingstijden om zijn wij 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.